Oprettelse af nye trin
- Gå til på toplinjen, og vælg Vidensbase > FAQ.
- Klik på knappen Workflow. Du kommer til skærmbilledet Vis workflow.
- Klik på knappen Nyt trin. Du kommer til skærmbilledet Nyt trin.
- Angiv et beskrivende navn på trinnet i feltet Navn.
- I listen Anbring nyt trin mellem skal du vælge, hvor i processen du vil sætte det nye trin ind.
- Klik på OK. Du kommer til skærmbilledet Rediger trin.
- I listen Vælg bruger nederst i skærmbilledet skal du vælge navnet på en bruger, der skal have adgang til det aktuelle trin i workflowet.
- Vælg, hvilket adgangsniveau brugeren skal have. Du kan vælge mellem følgende valgmuligheder:
- Kan flytte: Brugeren har lov til at ændre workflows for poster, (udgive eller ophæve udgivelse).
- Kan ændre: Brugeren har rettigheder til at ændre FAQ-poster.
- Fuld adgang: Brugeren har alle rettigheder i forbindelse med workflowet.
- Klik på + for at tilføje brugeren på listen under Brugeradgang.
- Gentag trinnene 7-9 ovenfor, hvis du vil tilføje flere brugere.
- Klik på OK. Trinnet oprettes og er nu tilgængeligt, når du udgiver FAQ-poster.
Redigering af trin
Du kan både ændre navnet på et trin og justere, hvilke brugere der skal have adgang til det.- Gå til på toplinjen, og vælg Vidensbase > FAQ.
- Klik på knappen Workflow.
- Klik på selve trinnavnet. Du kommer til skærmbilledet Rediger trin.
- Rediger navnet, hvis der er behov for det.
- Juster eventuelt, hvilke brugere der skal have adgang til det aktuelle trin:
- Hvis du vil tilføje brugere, skal du følge den ovenstående fremgangsmåde.
- Du kan fjerne brugere ved at vælge den eller de relevante brugere, klikke på og vælge knappen Fjern adgang for valgte brugere.
- Klik på OK. Ændringerne gemmes.
Sletning af trin
- Gå til på toplinjen, og vælg Vidensbase > FAQ.
- Klik på knappen Workflow ().
- Klik på selve trinnavnet. Du kommer til skærmbilledet Rediger trin.
-
Klik på Slet. Hvis trinnet ikke har nogen tilknyttede FAQ-poster, slettes det med det samme.
Du kan ikke slette standardtrinneneIkke-udgivet og Udgivet.
- Hvis trinnet har tilknyttede FAQ-poster, skal du vælge et trin i workflowet, som disse FAQ-poster skal flyttes til. Vælg det ønskede trin på listen Flyt til workflow.
- Klik på Slet. Trinnet slettes, og de tilknyttede FAQ-poster flyttes til det valgte trin.
Udgivelse via workflow
- Åbn FAQ-posten.
- Hvis du vil justere noget før udgivelse, kan du følge fremgangsmåden under Udgivelse af FAQ-poster.
- Klik på knappen Flyt fremad i workflow, indtil der står Udgivet i feltet Workflowtrin under fanen Detaljer.