Skip to main content
Om een gebruiker (medewerker) bij te werken, te verplaatsen of te verwijderen, selecteer je eerst de gebruiker op het tabblad Gebruikers.
  1. Selecteer Gebruikers in de Navigator.
  2. Selecteer het tabblad Medewerkers.
  3. Selecteer de gewenste gebruiker in de lijst.
    • De gegevens van de gebruiker worden weergegeven in het voorbeeldgedeelte aan de rechterkant.

Medewerker bewerken

  1. Breng de gewenste wijzigingen aan.
  2. Klik op Opslaan.

Medewerker verwijderen

  1. Klik op de knop Verwijderen. U kunt gebruikers die zijn aangemeld, niet verwijderen.
  2. Selecteer de gewenste optie in het dialoogvenster Gebruiker verwijderen.
    • Gebruikerslicenties verwijderen
    • Markeer medewerker als voormalige werknemer
    • Medewerker verwijderen [login ID]
    • Medewerker [login ID] en contactpersoon verwijderen[full name]
    deze opties worden weergegeven in volgorde van belangrijkheid. Klik op een optie om een beschrijving weer te geven van wat er gebeurt bij verwijdering.
  3. Klik op OK.