Skip to main content
  1. Klik op de Taak-knop () in de rechterbovenhoek van de bedrijfskaart. Selecteer Verwijderen in het menu.
  2. Klik in het dialoogvenster Bedrijf verwijderen op Ja om te bevestigen dat u het bedrijf wilt verwijderen. Zie Items verwijderen in SuperOffice CRM voor meer informatie.
U kunt bedrijven en personen herstellen die per ongeluk door u of een andere gebruiker zijn verwijderd. Verwijderde bedrijven en personen blijven standaard 14 dagen in de prullenbak. Daarna worden ze permanent verwijderd.