Een verkoopgids bewerken
- Klik op Workflow in de navigator.
- Selecteer het tabblad Verkoopgids.
- Kies het gewenste verkooptype in de lijst Verkooptype.
- Klik op Bewerken.
- Bewerk de afzonderlijke fasen.
- Bewerk vervolgactiviteiten en documenten door erop te dubbelklikken in de lijsten onderaan. De wijzigingen worden automatisch opgeslagen.
Een verkoopgids deactiveren
Om een verkoopgids van een verkooptype te verwijderen, volgt u deze stappen:- Klik op Lijsten in de navigator.
- Selecteer Verkoop - Verkooptype (voor fasen) in het dropdownmenu. Het tabblad Items toont alle bestaande verkooptypen.
- Dubbelklik op het verkooptype dat is gekoppeld aan de gids die u wilt deactiveren. Het dialoogvenster Lijstitem bewerken wordt geopend.
- Schakel het selectievakje Dit verkooptype is gekoppeld aan een gids uit.
- (Optioneel) Werk andere velden bij indien nodig.
- Klik op Opslaan om de wijzigingen toe te passen of op Annuleren om deze te annuleren.
Als u later de verkoopgids opnieuw wilt gebruiken, schakelt u de optie weer in. Alle eerder toegevoegde vervolgactiviteiten en documenten worden automatisch teruggezet bij heractivering. U kunt ook nieuwe vervolgactiviteiten of documenten toevoegen of bestaande verwijderen indien nodig.