Skip to main content
  1. Åpne skjermbildet Prosjekt for prosjektet du vil slette.
  2. Klikk på Oppgave-knappen () øverst til høyre på prosjektkortet. Velg Slett fra menyen.
    Hvis alternativet Slett er nedtonet, har du ikke nødvendige brukertillatelser til å slette prosjektet. Du kan ikke slette prosjekter som ikke tilhører deg med mindre du har de riktige rettighetene.
  3. I dialogboksen Slett prosjekt, gjennomgå prosjektinformasjonen for å sikre at du sletter riktig prosjekt.
  4. Klikk Ja for å bekrefte slettingen.

Relaterte emner

Slå sammen prosjekter