Trinn
- Åpne skjermbildet Prosjekt for prosjektet du vil oppdatere. Se Bruke Finn-skjermbildet.
- Klikk på øverst til høyre på prosjektkortet.
- Gjør de nødvendige endringene. Du kan bytte mellom faner mens du fortsatt er i redigeringsmodus.
-
Klikk Lagre for å lagre endringene og gå ut av redigeringsmodus, eller klikk Avbryt for å forkaste dem. Begge handlingene avslutter redigeringsmodus.
Hvis Lagre-knappen er nedtonet, må du fylle ut alle obligatoriske felt. Obligatoriske felt må være fullført før lagring.
