Ta bort en kontakt från fönstret Kontakt
- Gå till önskad kontakt i fönstret Kontakt. (Se Använd fönstret Sök.)
- Klicka på i det övre högra hörnet av kontaktkortet.
- Välj Ta bort.
- Klicka på Ja i dialogrutan Ta bort kontakt för att bekräfta.
Ta bort en kontakt från fönstret Företag
- Öppna företaget i fönstret Företag. (Se Använd fönstret Sök.)
- Välj detaljkortet Kontakter.
- Markera en eller flera kontakter som du vill ta bort.
- Klicka på Ta bort längst ned på detaljkortet Kontakter, eller högerklicka och välj Ta bort.
- Klicka på Ja i dialogrutan Ta bort kontakt för att bekräfta.
Du kan återskapa företag och kontakter som har tagits bort av misstag, antingen av dig eller någon annan användare. Borttagna företag och kontakter behålls som standard i papperskorgen i 14 dagar. Därefter tas de bort permanent.