Når du mener, at en aktivitet er afsluttet, kan du markere den som fuldført.Fuldført er en til/fra-indstilling, som du aktiverer og deaktiverer ved hjælp af den samme menuindstilling eller genvejstast. Et flueben angiver, at aktiviteten er Fuldført.
Når du er ejer af en opfølgning med deltagere, f.eks. et møde, og du markerer den som Fuldført, bliver de tilknyttede opfølgninger for alle deltagere også markeret som fuldført. Deltagerne behøver kun at fuldføre de opfølgninger, hvor de selv har inviteret andre.