Du kan kun redigere opfølgninger, hvor du er ejeren. Hvis du får vist en anden medarbejders dagbog, kan du kun redigere opfølgninger, hvor den valgte medarbejder er ejeren.Møder oprettet i Outlook eller Gmail: Hvis et møde oprettes i Outlook eller Gmail og synkroniseres til SuperOffice via Synchronizer, er det skrivebeskyttet i SuperOffice (undtagen SuperOffice-specifikke felter som Type, Firma, Salg og Projekt). En advarsel i ren tekst vises øverst i mødedialogen, der minder dig om at redigere eller slette mødet i Outlook eller Gmail.
Du kan kun flytte én opfølgning ad gangen og kun opfølgninger, der ikke er fuldført. Ændring af status Udført for en aktivitet.
Flyt til et andet tidspunkt eller en anden dag
- Vælg den ønskede fane i skærmbilledet (Dag, Uge, Måned ellerOversigt).
- Træk og slip den ønskede opfølgning til et andet klokkeslæt.
Flytning fra en uge eller måned til en anden
- Vælg oversigten Uge eller Måned i minikortet, gå til den ønskede uge eller måned, og træk derefter opfølgningen fra dagbogen til den ønskede dag i minikortet. Dagbogen opdateres automatisk med den ønskede uge eller måned.
-
Flyt opfølgningen midlertidigt til aktivitetslisten, gå til den ønskede uge eller måned, og træk derefter opfølgningen tilbage til den ønskede dag i dagbogen.
Du kan ikke flytte et møde med deltagere til aktivitetslisten.
Flyt fra aktivitetslisten til dagbogen
Du kan flytte en opfølgning fra aktivitetslisten til dagbogen. Dette kan være nyttigt, hvis du har flyttet en opfølgning fra dagbogen til aktivitetslisten og vil have den tilbage i dagbogen, for eksempel på en anden dato.- Vælg den ønskede fane i skærmbilledet (Dag, Uge, Måned ellerOversigt).
- Tag fat i opfølgningen i aktivitetslisten ved at klikke på den og holde museknappen nede.
- Træk opfølgningen til det ønskede klokkeslæt og/eller den ønskede dag i dagbogen, og slip museknappen. Opfølgningen lægges i dagbogen. Den fjernes fra aktivitetslisten, hvis kriterierne for placering på aktivitetslisten ikke længere er opfyldt.