Du kan kun redigere opfølgninger, hvor du er ejeren. Hvis du får vist en anden medarbejders dagbog, kan du kun redigere opfølgninger, hvor den valgte medarbejder er ejeren.Møder oprettet i Outlook eller Gmail: Hvis et møde oprettes i Outlook eller Gmail og synkroniseres til SuperOffice via Synchronizer, er det skrivebeskyttet i SuperOffice (undtagen SuperOffice-specifikke felter som Type, Firma, Salg og Projekt). En advarsel i ren tekst vises øverst i mødedialogen, der minder dig om at redigere eller slette mødet i Outlook eller Gmail.
Trin
-
Åbn en eksisterende opfølgning ved at dobbeltklikke på den:
- I detaljekortet Aktiviteter i skærmbilledet Firma, Person, Dagbog, Projekt eller Salg.
- Eller på de forskellige faner i skærmbilledet Dagbog.
-
Foretag de nødvendige ændringer i dialogen.
Bruger Synchronizer: Hvis mødet oprettes i Outlook eller Gmail og synkroniseres til SuperOffice via Synchronizer, er de fleste felter skrivebeskyttede. Du kan kun redigere disse SuperOffice-specifikke felter: Alarm, Type, Firma, Optaget/Fri, Salg, Projekt, Interne noter, Prioritet og Udført. Alt andet forbliver skrivebeskyttet for at undgå, at ændringer overskrives under næste synkronisering.Hvis du redigerer en gentaget opfølgning, bliver du spurgt, om du kun vil ændre denne forekomst eller denne og alle fremtidige forekomster.
- Klik på Gem.
Du kan ikke redigere afsluttede opfølgninger, før du har fjernet deres status Udført.
Rediger sluttidspunkt for en opfølgning i Dagbogen
I skærmbilledet Dagbog kan du ændre sluttidspunktet for en opfølgning uden at åbne den:- Klik på opfølgningen på fanen Dag, Uge eller Oversigt.
- Placer musemarkøren over den nederste kant af opfølgningen. Markøren ændres til en dobbeltpil.
- Klik og hold nede, og træk den nederste kant op eller ned for at justere opfølgningens varighed. Det opdaterede sluttidspunkt vises, mens du trækker.
- Slip museknappen for at anvende ændringen.
Du kan også ændre tidsintervallet ved at åbne opfølgningen og ændre felterne Start, Slut, Forfalden eller Varighed.
Rediger gentagen opfølgning
Ændringer fungerer på samme måde som ved redigering af opfølgninger, men når du foretager en ændring, vises dialogboksen Gentaget opfølgning.
- Hvis du vælger Skift kun denne forekomst, påvirker ændringen ikke andre tidspunkter.
- Hvis du vælger Skift alle fremtidige forekomster, inklusive denne, vil ændringen gælde for denne opfølgning samt alle fremtidige gentagelser.
Slet en opfølgning i Dagbogen
- Hvis du sletter en opfølgning, du er inviteret til, fjernes den kun fra din dagbog.
- Hvis du sletter en invitation, som du ejer, forsvinder opfølgningen også fra de inviteredes dagbøger.
- Vælg den opfølgning, du vil slette.
- Højreklik, og vælg Slet.
- Bekræft eller annuller sletningen i bekræftelsesdialogboksen.