Skip to main content
En tildelt opfølgning er en opfølgning, du har delegeret til en anden person. Eksempler: En kollega er på ferie, men har brug for at ringe til en kunde, når han kommer tilbage. Du har aftalt et møde med en kunde, men er nødt til at delegere det til en anden. Valgmuligheder:

Tildele opfølgning

  1. Åbn eller opret en opfølgning.
  2. Klik på og vælg Tildel til. Alternativt kan du åbne opfølgningen og opdatere navnet i feltet Ejer.
  3. I dialogboksen Tildel til klikker du på listen foroven for at vælge, hvilke brugere der skal vises (historikliste, alle eller grupper).
  4. Vælg en person fra listen. Et konfliktikon viser, om en person har en anden opfølgning på det aktuelle tidspunkt.
  5. Klik på OK og derefter Gem.
Den valgte person er nu ejer af opfølgningen. De modtager en meddelelse og ser opfølgningen i sin dagbog og aktivitetsliste.

Tildel igen

Hvis den anden person afviser invitationen, modtager du en Invitation afslået-meddelelse.
  1. Klik på Forstået for at bekræfte. Du er nu ejeren.
  2. Valgfrit, gentag trinnene for at tildele opfølgningen til en anden.