Wanneer u vindt dat een activiteit is beëindigd, kunt u deze markeren als voltooid.Voltooid is een functie die u kunt in- en uitschakelen met dezelfde menukeuze of sneltoets. Een vinkje geeft aan dat de optie Voltooid is ingeschakeld.
Vervolgactiviteiten van deelnemers worden automatisch voltooid
Als u de eigenaar bent van een vervolgactiviteit met deelnemers, bijvoorbeeld een vergadering, en u markeert deze als Voltooid, worden de gekoppelde vervolgactiviteiten van alle deelnemers ook als voltooid gemarkeerd. Deelnemers hoeven alleen de vervolgactiviteiten te voltooien waarvoor ze zelf anderen hebben uitgenodigd.