U kunt alleen vervolgactiviteiten aanpassen waarvan u de eigenaar bent. Als u de agenda van een andere medewerker bekijkt, kunt u alleen vervolgactiviteiten aanpassen waar de geselecteerde medewerker eigenaar van is.Vergaderingen gemaakt in Outlook of Gmail: Als een vergadering is gemaakt in Outlook of Gmail en via Synchronizer is gesynchroniseerd met SuperOffice, is deze alleen-lezen in SuperOffice (behalve SuperOffice-specifieke velden zoals Type, Bedrijf, Verkoop en Project). Een waarschuwing in platte tekst verschijnt bovenaan het vergaderingsdialoogvenster om u eraan te herinneren de vergadering te bewerken of te verwijderen in Outlook of Gmail.
Stappen
-
Open een bestaande vervolgactiviteit door erop te dubbelklikken:
- In het sectietabblad Activiteiten in het scherm Bedrijf, Persoon, Agenda, Project of Verkoop.
- Of op de verschillende tabbladen in het scherm Agenda.
-
Breng de gewenste wijzigingen aan in het dialoogvenster.
Synchronizer gebruiken: Als de vergadering is gemaakt in Outlook of Gmail en via Synchronizer is gesynchroniseerd met SuperOffice, zijn de meeste velden alleen-lezen. U kunt alleen deze SuperOffice-specifieke velden bewerken: Alarm, Type, Bedrijf, Bezet/vrij, Verkoop, Project, Interne notities, Prioriteit en Voltooid. Al het andere blijft alleen-lezen om te voorkomen dat wijzigingen worden overschreven tijdens de volgende synchronisatie.Als u een herhalende vervolgactiviteit bewerkt, wordt u gevraagd of u alleen deze vervolgactiviteit wilt wijzigen of deze en alle toekomstige vervolgactiviteiten.
- Klik op Opslaan.
U kunt voltooide vervolgactiviteiten pas bewerken nadat u de status Voltooid hebt uitgeschakeld.
De eindtijd van een vervolgactiviteit in de agenda wijzigen
U kunt de eindtijd van een vervolgactiviteit in de agenda wijzigen zonder deze te openen:- Klik op de vervolgactiviteit in het tabblad Dag, Week of Weergave.
- Plaats de muisaanwijzer op de onderkant van de vervolgactiviteit. De muisaanwijzer verandert in een dubbelpijl.
- Klik en houd de muisknop ingedrukt terwijl u de onderrand omhoog of omlaag sleept om de duur van de vervolgactiviteit aan te passen. De bijgewerkte eindtijd wordt weergegeven terwijl u sleept.
- Laat de muisknop los om de wijziging toe te passen.
U kunt de tijd ook wijzigen door de vervolgactiviteit te openen en de velden Start, Einde, Vervaldatum of Duur te bewerken.
Herhalende vervolgactiviteit bewerken
Wijzigingen werken op dezelfde manier als bij het bewerken van vervolgactiviteiten, maar wanneer u een wijziging aanbrengt, verschijnt het dialoogvenster Herhalende vervolgactiviteit.
- Als u Alleen dit item wijzigen selecteert, heeft de wijziging geen invloed op andere vervolgactiviteiten.
- Als u Alle toekomstige items wijzigen inclusief dit item selecteert, wordt de wijziging ook toegepast op alle toekomstige herhalingen van deze vervolgactiviteit.
Vervolgactiviteit verwijderen via de agenda
- Als u een vervolgactiviteit verwijdert waarvoor u bent uitgenodigd, wordt deze alleen uit uw agenda verwijderd.
- Als u een uitnodiging verwijdert waarvan u de eigenaar bent, verdwijnt de vervolgactiviteit ook uit de agendaβs van de genodigden.
- Selecteer de gewenste vervolgactiviteit.
- Klik met de rechtermuisknop en kies Verwijderen.
- Kies Ja om de verwijdering te bevestigen of Nee om de vervolgactiviteit te behouden.