Planer
Fem planer er tilgjengelige. Planene er kumulative - hver plan inkluderer alt i planene under den.Administrasjon av plasser
Alle brukere i organisasjonen deler den samme planen. En plass er en navngitt bruker med alternativet Kan logge inn aktivert.- For å gi en bruker tilgang aktiverer du Kan logge inn på brukerkortet i Innstillinger og vedlikehold > Brukere.
- Hvis du vil frigjøre en plass uten å fjerne brukerens data og historikk, deaktiverer du Kan logge inn i stedet for å slette brukeren. Sletting av en bruker er permanent.
Prismodell
Abonnementet ditt har tre komponenter:- Grunnpris: En avgift per bruker som gir tilgang til hele CRM Suite.
- Skaleringsmålinger: Bruksbasert prising for områder med høyt forbruk. Planen din inkluderer en grunnkvote; ekstra kapasitet kan kjøpes i blokker ved behov.
- Plangrenser (fencing): Faste nivåbaserte grenser som skiller planene. Overskridelse av en plangrense begrenser den tilknyttede funksjonen til du frigjør kapasitet eller oppgraderer planen.
Skaleringsmålinger
Skaleringsmålinger sporer løpende forbruk. Når forbruket overstiger grunnkvoten inkludert i planen, faktureres ekstra kapasitet automatisk. Områder som er underlagt skalering inkluderer:- Sendte markedsføringse-poster
- Løste saker
- Lagring
Plangrenser
Plangrenser er faste per nivå. Når en grense nås, begrenses den relaterte funksjonen til du reduserer forbruket eller oppgraderer.
Både kjørende og pausede flyter teller mot grensen for aktive flyter i Plus-planen. En pauset flyt regnes fortsatt som aktiv fordi den fortsetter å samle inn innkommende kontakter for senere behandling.
Indikatoren Begrensninger i Innstillinger og vedlikehold > Lisenser > fanen Status > Database viser gjeldende forbruk opp mot hver plangrense.
Hvis du er administrator, vises en Oppgrader-knapp ved siden av en advarsel eller stoppindikator. Velg den for å åpne et kontaktskjema for å be om mer kapasitet eller en planoppgradering.