Om kategorigrupper
Kategorigrupper gir en måte å klassifisere kategorier etter formål og forhindre uønskede automatiseringsendringer. For eksempel skal et firma merket som Kunde aldri automatisk gå tilbake til en Lead på grunn av en innsending fra et skjema.Legg til firmakategori
- Velg Lister i Navigatoren.
- Fra rullegardinmenyen velger du Firma - Kategori. Fanen Elementer viser alle eksisterende kategorier.
- Klikk Legg til for å åpne dialogen Rediger listeelement.
- Skriv inn et navn for kategorien i feltet Navn. (Obligatorisk) Dette navnet vises i feltet Kategori på firmasiden.
-
Fra rullegardinmenyen Kategorigruppe velger du passende gruppe.
Gruppen bestemmer hvordan kategorien oppfører seg i søk og automatiseringer, men er ikke synlig for sluttbrukere.
- For å aktivere leadstatus senere, velger du Potensiell kunde.
- (Valgfritt) Skriv inn en beskrivelse for å klargjøre hvordan kategorien skal brukes.
- (Valgfritt) Velg Aktiver leadstatus for denne kategorien hvis aktuelt.
- Klikk OK for å lagre den nye kategorien eller Avbryt for å forkaste endringene.
Rediger eller slett firmakategorier
Redigering eller sletting av kategorier som er i bruk kan føre til inkonsistente data.
Endring av kategorigruppe eller deaktivering av leadstatus kan etterlate firmaer og kontakter med leadinformasjon som ikke lenger kan oppdateres.
Gå nøye gjennom kategoriens bruk før du gjør endringer.
- Åpne listen Firma - Kategori.
-
For å redigere:
- Dobbeltklikk en kategori for å åpne den.
- Oppdater Navn, Kategorigruppe eller Lead-status.
- Klikk OK for å lagre.
-
For å slette:
- Velg kategorien i listen.
- Klikk Slett.
Gjenopprett slettede firmakategorier
- Åpne listen Firma - Kategori.
- Velg Vis slettede elementer og overskrifter.
- Finn den slettede kategorien, dobbeltklikk den, og klikk Gjenopprett.
- Klikk OK.