Skip to main content
När du anser att en aktivitet är avslutad kan du markera den som slutförd. Slutförd är ett växlingsalternativ som du aktiverar och inaktiverar med samma menyalternativ eller genväg. En bock anger att aktiviteten är Slutförd.

Steg

  1. Utför en av följande åtgärder:
    • Högerklicka på aktiviteten och välj Slutförd.
    • Klicka i kryssrutan i kolumnen Slutförd på fliken Aktiviteter.
    • Öppna aktiviteten och välj Slutförd.
  2. Markera/avmarkera kryssrutan längst ner i följd-dialogen.
Ändra slutfört status för en uppföljning -screenshot
Om du vill redigera en slutförd aktivitet måste du först avmarkera statusen Slutförd.

Deltagarnas händelser slutförs automatiskt

Om du är ägare till en händelse med deltagare, till exempel ett möte, och du markerar den som Slutförd, markeras de länkade händelserna för alla deltagare också som slutförda. Deltagarna behöver bara slutföra de händelser där de själva har bjudit in andra.