Een projectgids bewerken
- Selecteer Workflow in de navigator.
- Selecteer het tabblad Projectgids.
- Kies het gewenste projecttype in de lijst bovenaan.
- Bewerk informatie over het projecttype en de statussen.
- Bewerk de afzonderlijke statussen.
- Bewerk vervolgactiviteiten en documenten door erop te dubbelklikken in de lijsten onderaan. De wijzigingen worden automatisch opgeslagen.
Een projectgids deactiveren
Om een projectgids uit een projecttype te verwijderen, volgt u deze stappen:- Selecteer Lijsten in de navigator.
- Selecteer Project - Type, status in het dropdownmenu. Het tabblad Items toont alle bestaande projecttypen.
- Dubbelklik op het projecttype waaraan de gids is gekoppeld die u wilt deactiveren. Het dialoogvenster Lijstitem bewerken wordt geopend.
- Schakel het selectievakje Dit projecttype is gekoppeld aan een gids uit.
- (Optioneel) Werk andere velden bij indien nodig.
- Klik op Opslaan om uw wijzigingen toe te passen of op Annuleren om ze te annuleren.
Als u de projectgids later opnieuw wilt gebruiken, schakelt u deze optie opnieuw in. Alle eerder gekoppelde vervolgactiviteiten en documenten worden automatisch hersteld. U kunt ook nieuwe vervolgactiviteiten of documenten toevoegen of niet langer relevante verwijderen.