Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i CRM Suite Starter-planen.
Trinn
- Velg Roller i navigatoren.
- Velg fanen Medarbeidere.
- Merk ønsket rolle i listen Roller. Rettighetene for den valgte rollen vises i fanen Datarettigheter.
-
Klikk på ved siden av rettigheten du vil endre, og velg deretter ønsket rettighet.
C = Create, R = Read, U = Update, D = Delete Endringene lagres automatisk.
Hva betyr de ulike kolonnene under Data eid av?
A = medarbeidere
I personkortet hentes feltet Vår kontakt alltid fra firmakortet som personen tilhører.