Skip to main content
Når en oppfølging regnes som avsluttet, kan du merke den som utført. Utført er en vippefunksjon som du aktiverer og deaktiverer med samme menyvalg eller hurtigtast. En hake angir at Utført er aktivert.

Trinn

  1. Utfør en av følgende handlinger:
    • Høyreklikk på aktiviteten, og velg Utført.
    • Klikk på avmerkingsboksen i Utført-kolonnen i detaljkortet Aktiviteter.
    • Åpne aktiviteten og velg Utført.
  2. Merk/avmerk avmerkingsboksen i bunnen av oppfølgingsdialogen.
Endre fullført status for en oppfølging -screenshot
Hvis du vil redigere en fullført aktivitet, må du først fjerne merket for Utført-statusen.

Deltakernes oppfølginger utføres automatisk

Når du er eier av en oppfølging med deltakere, for eksempel et møte, og du merker den som Utført, blir de tilknyttede oppfølgingene til alle deltakerne også merket som utført. Deltakerne trenger bare å utføre oppfølgingene der de selv har invitert andre.