Du kan bare redigere oppfølginger der du er eieren. Hvis du viser andre medarbeideres dagbøker, kan du bare redigere oppfølginger der den valgte medarbeideren er eier.Møter opprettet i Outlook eller Gmail: Hvis et møte er opprettet i Outlook eller Gmail og synkronisert til SuperOffice via Synchronizer, er det skrivebeskyttet i SuperOffice (bortsett fra SuperOffice-spesifikke felt som Type, Firma, Salg og Prosjekt). En advarsel i ren tekst vises øverst i oppfølgingsdialogen som minner deg på å redigere eller slette møtet i Outlook eller Gmail.
Trinn
-
Åpne en eksisterende oppfølging ved å dobbeltklikke på den:
- I detaljkortet Aktiviteter i skjermbildet Firma, Person, Dagbok, Prosjekt eller Salg.
- Eller, på de ulike fanene i dagboken.
-
Gjør ønskede endringer i dialogboksen.
Bruker Synchronizer: Hvis møtet er opprettet i Outlook eller Gmail og synkronisert til SuperOffice via Synchronizer, er de fleste felt skrivebeskyttet. Du kan bare redigere disse SuperOffice-spesifikke feltene: Alarm, Type, Firma, Opptatt/Fri, Salg, Prosjekt, Interne notater, Prioritet og Utført. Alt annet forblir skrivebeskyttet for å unngå at endringer overskrives under neste synkronisering.Hvis du redigerer en repeterende oppfølging, får du spørsmål om du vil endre bare denne forekomsten eller denne og alle fremtidige forekomster.
- Klikk på Lagre.
Du kan ikke redigere utførte oppfølginger før du har deaktivert statusen Utført.
Endre sluttidspunktet for en oppfølging i dagboken
I dagboken kan du endre sluttidspunktet for en oppfølging uten å åpne den:- Klikk på oppfølgingen i fanen Dag, Uke eller Oversikt.
- Hold musepekeren over nedre kant av oppføringen. Pekeren endres til en dobbeltpil.
- Klikk og hold, og dra deretter kanten opp eller ned for å justere varigheten. Oppdatert sluttidspunkt vises mens du drar.
- Slipp museknappen for å lagre endringen.
Du kan også endre tidsrommet ved å åpne oppfølgingen og justere feltene Start, Slutt, Frist eller Varighet.
Redigere repeterende oppfølging
Endringer fungerer på samme måte som når du redigerer oppfølginger, men når du gjør en endring, vises dialogboksen Repeterende oppfølginger.
- Hvis du velger Endre bare denne forekomsten, vil endringen ikke påvirke andre tidspunkter.
- Hvis du velger Endre alle fremtidige forekomster inkludert denne, vil endringen gjelde for denne og alle fremtidige repetisjoner.
Slette oppfølging via dagboken
- Hvis du sletter en oppfølging du er invitert til, fjernes den kun fra din dagbok.
- Hvis du sletter en invitasjon du eier, fjernes oppfølgingen også fra dagbøkene til de inviterte.
- Velg ønsket oppfølging.
- Høyreklikk og velg Slett.
- Klikk Ja for å bekrefte slettingen eller Nei for å beholde oppfølgingen.