Du kan bare redigere oppfølginger der du er eieren. Hvis du viser andre medarbeideres dagbøker, kan du bare redigere oppfølginger der den valgte medarbeideren er eier.Møter opprettet i Outlook eller Gmail: Hvis et møte er opprettet i Outlook eller Gmail og synkronisert til SuperOffice via Synchronizer, er det skrivebeskyttet i SuperOffice (bortsett fra SuperOffice-spesifikke felt som Type, Firma, Salg og Prosjekt). En advarsel i ren tekst vises øverst i oppfølgingsdialogen som minner deg på å redigere eller slette møtet i Outlook eller Gmail.
Du kan bare flytte én oppfølging om gangen, og bare oppfølginger som ikke er utført. Slik endrer du Fullført-statusen for en aktivitet.
Flytte til et annet tidspunkt eller en annen dag
- Velg ønsket fane i Dagbok-bildet (Dag, Uke, Måned eller Oversikt).
- Dra og slipp ønsket oppfølging til et annet klokkeslett.
Gå fra én uke eller måned til en annen
- Velg oversikten Uke eller Måned i sidepanel, gå til ønsket uke eller måned, og dra deretter oppfølgingen fra dagboken til ønsket dag i sidepanelet. Dagboken blir automatisk oppdatert med ønsket uke eller måned.
-
Flytt oppfølgingen midlertidig til aktivitetslisten, gå til ønsket uke eller måned, og dra deretter oppfølgingen tilbake til ønsket dag i dagboken.
Du kan ikke flytte et møte med deltakere til aktivitetslisten.
Gå fra aktivitetslisten til dagboken
Du kan flytte en oppfølging fra aktivitetslisten til dagboken. Dette kan være nyttig hvis du flytter en oppfølging fra dagboken til aktivitetslisten og vil ha den tilbake i dagboken, for eksempel på en annen dato.- Velg ønsket fane i Dagbok-bildet (Dag, Uke, Måned eller Oversikt).
- Ta tak i oppfølgingen i aktivitetslisten ved å klikke på den og holde museknappen nede.
- Dra oppfølgingen til ønsket klokkeslett og/eller dag i dagboken og slipp museknappen. Oppfølgingen legges i dagboken. Den fjernes fra aktivitetslisten hvis kriteriene for plassering i aktivitetslisten ikke lenger oppfylles.