Gruppeoversikt; hvordan opprette dagbokvisninger; dialogboksen Ny gruppeoversikt.
Gruppeoversikt i dagboken lar deg vise og administrere timeplanene til flere brukere eller ressurser i én samlet kalender. Bruk gruppeoversikter for å effektivisere planlegging, sjekke tilgjengelighet og opprette oppfølginger direkte for teammedlemmer eller ressurser.
Velg en gruppe fra listen ().Forhåndsdefinerte grupper er basert på organisasjonens oppsett og inkluderer brukergrupper eller ressurser, for eksempel avdelinger eller møterom.
De valgte dagbøkene vises i Oversikt-fanen, hvor du kan sjekke timeplaner eller planlegge oppfølginger.
Klikk på og velg Ny gruppeoversikt.Alternativt kan du velge Kopier for å lage en ny oversikt basert på en eksisterende.
I dialogboksen Ny gruppeoversikt skriver du inn et Navn og en valgfri Beskrivelse.
Velg hvem og hvilke ressurser som skal inkluderes i gruppeoversikten. Du har flere alternativer:
Medarbeidere: Velg en bruker fra organisasjonen, og klikk deretter på for å legge dem til i oversikten. Du kan filtrere listen etter brukergruppe for enklere søk.
Prosjekt: Velg et prosjekt, velg en prosjektdeltaker, og klikk deretter på for å legge dem til i oversikten.
Ressurs: Velg en ressurs, for eksempel et møterom eller utstyr, og klikk deretter på for å legge den til i oversikten.
Klikk på Velg alle for å legge til alle i listen med ett klikk.
Endre rekkefølgen i gruppen ved behov: Velg en person eller ressurs, og bruk og for å justere plasseringen. Denne rekkefølgen bestemmer hvordan gruppen vises i Oversikt-fanen.
Klikk på Lagre for å fullføre gruppeoversikten, eller Avbryt for å forkaste endringene.
Bruk Oppgave-menyen til å administrere eksisterende visninger. Du kan Kopiere forhåndsdefinerte grupper, samt Redigere eller Slette grupper du har opprettet selv.
Du kan redigere gruppeoversikter som du har opprettet selv. Forhåndsdefinerte gruppeoversikter kan ikke endres. Følg disse trinnene for å oppdatere en gruppeoversikt:
Klikk på og velg Rediger.
I dialogboksen Rediger gruppeoversikt:
For å legge til personer eller ressurser: Velg dem fra listen og klikk på .
For å fjerne brukere eller ressurser: Velg dem i ruten til høyre og klikk på .
For å endre rekkefølgen: Velg en person eller ressurs og bruk og .
Klikk på Lagre for å lagre endringene, eller Avbryt for å forkaste dem.
Du kan bare redigere gruppeoversikter du har opprettet selv. Forhåndsdefinerte gruppeoversikter, for eksempel de som er opprettet av administratorer eller definert i Innstillinger og vedlikehold, kan ikke endres. For å gjøre endringer:
Klikk på Oppgave-knappen () og velg Kopier.
Lagre den nye gruppeoversikten med et annet navn.
Rediger den kopierte gruppeoversikten etter behov.