Spring til hovedindhold
Brugerdefinerede objekter kræver CRM Suite Growth-planen eller en højere plan. Hvis du har en licens baseret på brugerplaner og vil bruge brugerdefinerede objekter, kan du deltage i pilotprogrammet for brugerdefinerede objekter.
Du kan se, redigere og slette brugerdefinerede data, afhængigt af de tilladelser, din rolle har til det brugerdefinerede objekt: Read, Update eller Delete. Bærbar med et link til en produktside og detaljefanen Leasingaftaler -screenshot

Åbn brugerdefinerede data

Åbn brugerdefinerede data på en af disse måder:
  • Vælg det brugerdefinerede objekt i Navigatoren, søg på listen, og vælg den række, du vil åbne.
  • Vælg dem på en detaljefane på en relateret post.
  • Vælg dem i din historik eller dine favoritter.
Hvis du vil se brugerdefinerede data uden at forlade den relaterede post, skal du vælge dem på detaljefanen og se dem i visningen Forhåndsvisning i sidepanelet.

Rediger brugerdefinerede data

  1. Åbn de brugerdefinerede data.
  2. Klik på for at gå til redigeringstilstand.
  3. Foretag dine ændringer. For et relationsfelt begynder du at skrive og vælger den relaterede post på listen.
  4. Klik på Gem.
Når et tekstfelt indeholder en URL, vises URL’en som et link i læsetilstand. Klik på den for at åbne siden i en ny fane. For eksempel kan et felt Produktside linke til produktet i leverandørens webshop. I redigeringstilstand er feltet et almindeligt tekstfelt. Se URL’er i tekstfelter.

Slet brugerdefinerede data

For at slette brugerdefinerede data skal din rolle have tilladelsen Delete til det brugerdefinerede objekt.
Du kan ikke fortryde en sletning.
  1. Åbn de brugerdefinerede data.
  2. Klik på og vælg Slet.
  3. Klik på Ja i bekræftelsesdialogboksen.