För att få tillgång till den här funktionen måste din användare tillhöra en roll med den funktionella behörigheten Service-administration eller Allmän administratör.
Steg
- Öppna ärendet du vill ta bort.
- Klicka på och välj Ta bort.
- Bekräfta att du verkligen vill ta bort ärendet genom att klicka på Ja eller Nej.
Ärendet tas inte bort från databasen omedelbart. Statusen för ärendet ändras till Borttaget, vilket innebär att det fortfarande är möjligt att öppna och redigera ärendet. Ärendet raderas permanent från databasen efter 14 dagar (systeminställning). Du kan komma åt borttagna ärenden i papperskorgen.