Du kan ikke slette prioriteter, men du kan angive statussen for en prioritet til Slettet, så den ikke er tilgængelig for brugere eller kunder.
Hvis du vil have vist slettede/inaktive prioriteter, skal du klikke på afkrydsningsfeltet Vis slettede elementer nedenunder listen med prioriteter.
Sådan sletter du en prioritet
-
Klik på knappen Sager i navigatoren, og vælg fanen Prioriteter.
-
Klik på den ønskede prioritet.
-
Klik på afkrydsningsfeltet Slettet.
-
Klik på Gem. Den aktuelle prioritet vil ikke længere være tilgængelig, f.eks. når brugere skal oprette nye sager.