Skip to main content
U kunt prioriteiten niet verwijderen, maar u kunt de status van een prioriteit instellen op Verwijderd om ervoor te zorgen dat deze niet beschikbaar is voor gebruikers en klanten.
Om verwijderde/inactieve prioriteiten weer te geven, activeert u het selectievakje Verwijderde items weergeven onder de lijst met prioriteiten.

Een prioriteit verwijderen

  1. Klik op de knop Verzoeken in de navigator en selecteer het tabblad Prioriteiten.
  2. Klik op de gewenste prioriteit.
  3. Activeer het selectievakje Verwijderd.
  4. Klik op Opslaan. De prioriteit is nu niet meer beschikbaar, bijvoorbeeld wanneer een gebruiker een nieuw verzoek maakt.