Du kan inte ta bort prioriteter, men du kan sätta statusen för en prioritet till Borttaget, så att användare och kunder inte längre kan komma åt den.
För att visa borttagna/inaktiva prioriteter, markera kryssrutan Visa borttagna objekt under listan över prioriteter.
Så här tar du bort en prioritet
-
Klicka på knappen Ärenden i navigatorn och välj fliken Prioriteter.
-
Klicka på den prioritet du vill ta bort.
-
Markera kryssrutan Borttaget.
-
Klicka på Spara. Prioriteten är nu inte längre tillgänglig, till exempel när användare skapar nya ärenden.