Du kan ikke slette en prioritet, men du kan sette statusen til Slettet, slik at den ikke lenger er tilgjengelig for brukere eller kunder.
Hvis du vil vise slettede/inaktive prioriteter, merk av for Vis slettede elementer under listen av prioriteter.
Trinn
-
Klikk på Saker i navigatoren, og velg fanen Prioriteter.
-
Klikk på den prioriteten du ønsker å slette.
-
Merk av for Slettet.
-
Klikk på Lagre. Prioriteten vil ikke lenger være tilgjengelig for bruk.